понеділок, 2 квітня 2018 р.

В Очакові відбувся Фестиваль дружин юних пожежних-рятувальників


29 березня 2018 року стартував ІІ обласний зональний етап фестивалю який проводиться щороку серед дружин юних пожежних з метою навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів правилам безпечної поведінки, формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя.
Очаківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 4 (директор Тімашова Ю.Б.) гостинно відчинив двері для учасників з різних куточків Миколаївської області. Миколаївський район представляла команда «Прометей», Новоодеський - «Флешка», «Бійці вогняного фронту» прибули із Очаківського району, «Блискавки» завітали з Вітовського району, команда «Оптимус» представляла м. Очаків.
З вітальним словом виступила Голян Л.А., начальник відділу освіти Очаківської міської ради, яка побажала командам не лише успіху в двобоях, але і продовження такої необхідної роботи після закінчення фестивалю.
Суддівське журі обласного заходу було представлене учасникам та глядачам у такому складі: Ілляна Пацюк, голова журі, представник головного управління ДСНС України у Миколаївській області; члени журі - Валерій Жабоєдов, головний спеціаліст департаменту освіти і науки облдержадміністрації з питань охорони праці, Ірина Гаріна, працівник управління з питань надзвичайних ситуацій Миколаївської облдержадміністрації, Ірина Грачова, президент Миколаївської обласної дитячої спілки дружин юних пожежних «Блискавка», Євген Семенков, президент громадської організації «Миколаївська дитяча спілка скаутів», Євген Яковлев, представник Миколаївського навчально–методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, Оксана Пащенко, представник Миколаївського обласного спеціалізованого ремонтно–будівельногно підприємства протипожежних робіт Державного пожежного товариства України.
За умовами змагань у зональному етапі проводилося лише два конкурси: «Домашнє завдання» за темою:  «Безпечний спосіб життя – дорога у щасливе майбуття!» та конкурс «Плакат соціальної реклами».
Команди–учасники представили на суд журі яскраві виступи з гарним вокалом, хореографічними композиціями в яких агітували однолітків повсякчас дотримуватись правил безпечної поведінки в найрізноманітніших ситуаціях.
Як результат, наша команда – збірна учнів Очаківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 «Оптимус» посіла ІІІ місце та І місце за майстерно виконаний «Плакат соціальної реклами».
Святковий настрій для присутніх створював ансамбль народного танцю «Золотий колос», під керівництвом художнього керівника Козлової С.В., заслуженого працівника культури України.

Відео виступу команди "Оптимус"

Немає коментарів:

Дописати коментар