четвер, 12 квітня 2018 р.

Гуртківці «Чайки» змагалися з військово-прикладних видів спорту


Патріотичне виховання підростаючого покоління має пріоритетний напрямок та розглядається як важлива складова зміцнення обороноздатності нашої країни.

Події на Сході держави змінили відношення суспільства до військової служби, зробили її престижною серед молоді.

Але поряд з цим відчувається брак життєвих компетентностей у випускників загальноосвітніх закладів, зростає кількість дітей, які мають обмеження по стану здоров'я.

Тому військово-патріотичний гурток «Чайка», який плідно працює під керівництвом Череватенка О.Д., вчителя Очаківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4, покликаний розвивати в гуртківців патріотичну свідомість, готовність до захисту Вітчизни, залучати до участі у військово-патріотичній роботі навчального закладу.


Наприкінці березня у спортивній залі  ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 пройшли  товариські змагання серед учасників гуртка. В ході змагань, юні військові продемонстрували гарний стройовий вишкіл, долали смугу перешкод, брали участь в історичному квесті на знання історії рідного краю.

Найкращі  досягнення були зі стрільби з пневматичної гвинтівки та підтягуванні на перекладені. Переможців почесними грамотами нагородила директор школи Тімашова Ю.Б. Змагання пройшли на одному подиху, підняли настрій, та впевненість у власних силах членів гуртка та вболівальників.

Немає коментарів:

Дописати коментар