четвер, 19 листопада 2015 р.

День відділу освіти, молоді та спорту РДА в Дмитрівському НВК

17 листопада цього року у Дмитрівському навчально-виховному комплексі  проведено День відділу освіти, молоді та спорту Очаківської райдержадміністрації.  Зазвичай такі заходи покликані  «блискавично» продемонструвати якість основних напрямків роботи навчального закладу. Головні спеціалісти, методисти РМК ознайомилися з управлінською діяльністю, внутрішкільним контролем адміністрації, відвідали уроки та надали «невідкладну» методичну допомогу педагогічному колективу школи-дитсадка.
Після відвідин приємно було констатувати необхідність окремого вивчення, для подальшого розповсюдження досвіду, організацію та проведення багатоступінчатого внутрішкільного контролю заступником директора з навчальної роботи Швець О.М.
 Перебуваючи у Дмитрівській школі-садочку працівники відділу відзначили покращення благоустрою території, осучаснення інтер’єру фойє, заміну покриття підлоги в коридорних приміщеннях. Вдало переформатовано розділи шкільного історичного музею, в якому воїнам АТО присвячена окрема експозиція.

Як правило така форма роботи могла спричинити стрес в деяких педагогічних працівників. Але позитивний психологічний настрій, взаємоповага та взаєморозуміння, творча співпраця між колегами сприяли об’єднанню спільних зусиль направлених на усунення недоліків, покращення організації та проведення навчально-виховного процесу.  





Немає коментарів:

Дописати коментар