понеділок, 19 лютого 2018 р.

Вчителі НВК "Сонечко" продемонстрували власні педагогічні досягнення

Атестація педагогічних працівників - це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.
19 лютого 2018 року до НВК «Сонечко» були запрошені на відкриті заняття педагогів, які атестуються члени міської атестаційної комісії та їхні колеги – вчителі початкової ланки з інших шкіл міста.
Пономарь Г.А. провела майстер-клас - інтегрований урок у 3 класі  на тему «Птахи. Множення одноцифрових чисел на двоцифрові». Галина Анатоліївна майстерно поєднала на одному занятті два предмети природознавство та математику.
Діти, вдосконалюючи навички множення, складали цікаві задачі про птахів, з’ясовували раціон харчування пернатих за виглядом та будовою дзьоба, вчилися розрізняти за певними ознаками зимуючих та перелітних птахів.
Третьокласники були активними на уроці, демонстрували навички роботи в групах та уміння усного рахунку. Дякуючи  за плідну співпрацю вчитель пригостила малечу свіжою випічкою в формі птахів.
Після «великої» перерви Верховляк Т.В., вихователь ГПД запросила присутніх на відкриту виховну годину до цього ж класу - «Птахи наші друзі». Це заняття стало логічним, послідовним продовження попереднього уроку. Під час заходу юні орнітологи ділилися власним досвідом щодо обладнання годівничок у зимовий період, розповідали про користь птаства для людей та природи.
Юні актори талановито розігрували театральні сценки, декламували, танцювали знайомлячи присутніх із шляхами вирішення  проблем, які загрожують пернатим друзям.
Тетяна Василівна мистецькими засобами виховувала в школярів не лише гуманне ставлення до птахів, але і певні способи мислення, світоглядні і громадянські якості, морально-етичні цінності, які визначать здатність кожної дитини успішно здійснювати навчальну діяльність.


Немає коментарів:

Дописати коментар