пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Вітаємо лауреата обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2018»!

8 лютого в приміщенні Миколаївської гімназії № 2 Миколаївської міської ради проведено підведення підсумків другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2018» у номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика», «Фізична культура».

Цьогоріч в інтелектуальних змаганнях І туру на звання найкращого вчителя в районах і містах області взяли участь 123 педагоги, зокрема в очному етапі другого (обласного) туру – 27 конкурсантів, учителів закладів загальної середньої освіти міст і районів області, які виявили високий рівень професіоналізму, творчий підхід до навчання предметів, уміння ефективно та раціонально використовувати інноваційні педагогічні технології, форми і методи навчання та виховання, уміння професійно взаємодіяти з аудиторією.
Під час практичної частини конкурсу його учасники проводили уроки, створювали та презентували навчальні проекти. Конкурсне випробування «Навчальний проект» стало своєрідним дискусійним клубом, на якому педагоги-конкурсанти ділилися власним досвідом та пропонували інноваційні педагогічні ідеї, спрямовані на розвиток якостей творчої особистості учнів на уроках української мови та літератури, німецької мови, фізики, фізичної культури. Конкурс «Учитель року» дав можливість конкурсантам побачити більш широку перспективу, оскільки упродовж усіх етапів змагань відбувався обмін досвідом, а кращі його зразки поширяться на освітян регіону.
Другий (обласний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2018», став надзвичайно важливим для Солов’ян Лариси Анатоліївни, вчителя української мови та літератури Очаківського ЗЗСО №1, яка виступала  в номінації «Українська мова і література». Він дав їй можливість віднайти свою власну педагогічну стежку до душі й серця кожної дитини під час професійного випробування (про це свідчили відгуки учнів 10 кл. Миколаївської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І–ІІІ ступенів № 4).

Про непересічний талант нашої колеги також лунали схвальні відгуки від членів обласного журі конкурсу, яких вона підкорила високим професіоналізмом, позитивною емоційністю, креативністю та доброзичливістю.
Під час підведення підсумків Лариса Анатоліївна була нагороджена почесним дипломом Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації та грошовою винагородою від обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Відділ освіти Очаківської міської ради, весь педагогічний загал міста висловлюють щирі слова вдячності Солов’ян Л.А., лауреату другого (обласного) туру конкурсу, за відданість професії, високий професіоналізм та бажають на майбутнє нових упокорених вершин педагогічного Олімпу!

Немає коментарів:

Дописати коментар