четвер, 22 лютого 2018 р.

До Дня Гідності і Свободи

З метою віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави 20 лютого 2018 року в усіх навчальних закладах пройшли загальношкільні лінійки до Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні «Ми пам’ятаємо».

В НВК «Сонечко» учні 2-4 кл. читали вірші, запалили свічку пам’яті та вшанували подвиг мужніх та нескорених хвилиною мовчання.


В ЗЗСО №1 пройшли години спілкування «Знання своєї історії – майбутнє свого народу, інформаційні хвилинки «Небесна сотня. До і після», а учні 9 – 11 кл. переглянули документальний фільм «Їх чекали вдома». Діти 5 – 6 кл. взяли участь у виставці малюнків « Лицарі України».


В ЗЗСО №4 для учнів 7-11 кл проведені виховні години «Пам’яті Героїв Небесної Сотні присвячуємо», в шкільній бібліотеці облаштовано виставку «Календар знаменних та пам’ятних дат: День Героїв Небесної Сотні» та проведено бібліотечну годину «День Героїв Небесної Сотні» для учнів 5-6 кл. 

Немає коментарів:

Дописати коментар