четвер, 2 березня 2017 р.

З Україною в серці!



«З Україною в серці!» - під такою назвою 24 лютого 2017 року пройшов творчий вернісаж в Очаківській загальноосвітній школі №2 імені П.П. Шмідта. Цей захід, присвячений воїнам–захисникам, став традиційним для учнів, педагогів, батьків, військовослужбовців місцевого гарнізону.

До присутніх звернулися директор школи Яровенко О.О. та міський голова Бичков С.М. На вернісажі були присутні  заступник міського голови Білов Г.О., заступник міського голови  та депутат Очаківської міської ради Васьков О.В., начальник відділу освіти Очаківської міської ради Голян Л.А., депутати Очаківської міської ради. 


Окремі слова подяки,  добрі побажання та творчі подарунки адресувалися нашим воїнам. Із вдячністю звернулися до них вчитель української мови  та літератури Кобець Н.С., вчитель англійської мови Янушевська О.І. та вчитель початкових класів Калюжна Т.М. Кожне їхнє слово було пронизане гордістю за всіх воїнів, які стали на захист нашої рідної землі.
Учні школи демонстрували свої творчі здібності, їх дзвінкий спів та запальні танці дарували гостям натхнення й віру в щасливе майбутнє. З дитячих уст лунали найважливіші слова про  єдність Батьківщини, про мир на  нашій землі. А спільна українська пісня, яку виконали співучі таланти школи під керівництвом Ковальчук Н.М., не залишила байдужими присутніх в залі.


Після концерту військовослужбовці отримали від шкільної родини печиво у вигляді символів кожного класу, випечене турботливими руками мам,  учнів навчального закладу.  Військові з вдячністю прийняли кулінарні подарунки, які були  в яскравих саморобних кошиках, створених учнями та вчителем трудового навчання Березницькою М. В.  



Протягом всього заходу у школі панувала  атмосфера  душевного тепла та людської доброти, що дуже необхідно для кожного з нас сьогодні. 


Саме такі заходи допомагають  дітям, та й усім дорослим, усвідомити й зрозуміти, що кожен повинен зробити хоча б невеличку добру справу, а разом – це буде океан добра.


Підсумком свята став благодійний ярмарок під назвою «Відкриті серця», на якому батьки та учні пропонували всім гостям придбати кулінарні шедеври. До заходу долучилися і працівники товариства Червоного Хреста, з якими школа тісно співпрацює вже одинадцять років



Доброта, милосердя, толерантність – це слова, які матеріалізуються у добру та благородну справу - підтримку Литвинової Ірини, учениці 4 класу НВК «Сонечко»,  яка потребує дорогої операції. 


Немає коментарів:

Дописати коментар