четвер, 16 березня 2017 р.

Зустріч з автором підручників з історії

14 березня 2017 року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася зустріч учителів-суспільствознавців шкіл Миколаївської області з автором підручників з історії Олександром Гісемом, кандидатом історичних наук. Захід відбувся з приводу вшанування пам'яті подій початку ХХ століття (100-річчя Української революції 1917 – 1921 рр., 150-річчя до дня народження  М. Грушевського та ін.). У  творчому спілкуванні взяла участь Ливарюк О.О., вчитель історії Очаківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1
Педагоги отримали можливість ознайомитися з версіями підручників з історії України та всесвітньої історії для 9 класу, матеріалами щодо підготовки випускників до зовнішнього незалежного оцінювання з історії. Під час презентації своїх робіт автор розповів, як він обирає формати книг, за яким принципом у них розміщена інформація та ілюстрації, як з точку зору компетентнісного підходу слід навчати учнів працювати з підручниками.

Протягом заходу відбувалось активне спілкування, звучали не тільки важливі рекомендації з боку автора, але і доцільні пропозиції педагогів-суспільствознавців.

Немає коментарів:

Дописати коментар