понеділок, 12 лютого 2018 р.

Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН!

08-10 лютого 2018 року відбувся обласний етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, в якому взяли участь учні Очаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 ім. П.П. Шмідта.
Журі конкурсу оцінювало: письмове оформлення науково-дослідницьких робіт (складність, науковість, повноту розкриття теми, аргументованість висновків, творчий підхід, стиль і грамотність, якість оформлення), усний захист робіт (аргументацію вибору теми дослідження, чіткість, логічність, лаконічність викладення матеріалу з теми дослідження, культуру мовлення, активну кваліфіковану участь у веденні дискусії). Також були виставлені оцінки за контрольні роботи з базових дисциплін.
Значну допомогу у підготовці до конкурсу-захисту надали учням керівники та консультанти науково-дослідницьких робіт: вчитель історії та правознавства Вишинська О.С., вчитель української мови та літератури Кобець Н.С., вчитель географії Іщенко Т.А., вчитель біології Безлепкіна Н.В.
За рішенням журі ІІІ місце отримала Васькова Аліна, учениця 11 кл. (тема її роботи «Дослідження досвіду впровадження норм про учнівське самоврядування на прикладі закладів загальної середньої освіти міста Очакова», секція «Правознавство») та 
Іванова Марина, учениця 11 кл. (тема роботи: «Розвиток критичного мислення на уроках української мови та літератури у 6 класі», відділення «Педагогіка»).
Приємне враження залишила робота Тригуби Валерії, учениця 10 кл. (тема роботи «Дослідження змін клімату та їх впливу на екологію рідного краю» (секція «Кліматологія та метеорологія»), яка оцінена досить високо.      


Відділ освіти Очаківської міської ради вітає юних дослідників та їх наставників з вагомими досягненнями та бажає подальших успіхів у навчанні та вихованні підростаючого покоління!

Немає коментарів:

Дописати коментар