середу, 11 квітня 2018 р.

Нові підходи у викладанні іноземних мов


Світові глобалізаційні процеси, введення безвізового режиму з Європейським Союзом, розширення співпраці між країнами і народами з різними мовами та культурним надбанням вимагають досконалих навичок у володінні іноземними мовами, особливо молоді. 






















Концепція «Нової української школи» ставить конкретне завдання щодо застосування компетентнісного підходу на заняттях з іноземних мов в освітніх закладах усіх рівнів.

05 квітня 2018 року на базі Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 відбувся семінар-практикум «Комунікативно-діяльнісний підхід до оволодіння іноземною мовою». З вітальним словом до вчителів іноземної мови шкіл міста звернулася Тімашова Ю.Б., директор школи №4 та побажала гостям плідної роботи.
Протягом інформаційно-теоретичної частини заходу вчителі знайомилися з шляхами та засобами формування комунікативної компетенції на уроках іноземної мови. Головня Л.А., методист ММК відділу освіти, Теленеску О.О. вчитель іноземної мови ЗОШ № 4 виступили зі спільною доповіддю-презентацію.

У практичній частині семінару-практикуму педагоги разом з учнями 4 класу подорожували Лондоном, брали участь у грі-квесті «Treasure Hunting». Надовго запам’ятається позакласний захід учасникам семінару – міні концерт «Musical Kaleidoscope», в ході якого учні співали англійською та французькою мовами, демонстрували мистецтво пантоміми.
Колеги щиро дякували вчителям ЗОШ № 4 Усатенко Валентині Віталіївні, Теленеску Ользі Олександрівні та Погорєловій Ірині Анатоліївні за змістовний та насичений захід.

Немає коментарів:

Дописати коментар