понеділок, 24 вересня 2018 р.

Нова українська школа потребує нових знань



Безпосередніми впроваджувачами постулатів НУШ є вчителі 1-х класів, та обійтися без допомоги керівництва навчального закладу їм було б дуже складно.
Заступники директорів з навчально-виховної роботи це та безпосередня опора вчителя, яка в тандемі забезпечує успіх освітніх нововведень.

Організація роботи в новій школі потребує і від керівників оновлення знань. 20-23 вересня на базі Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 проходила ІІ навчальна сесія завучів.

Креативні керівники м. Очакова і Очаківського району, які опікуються початковою школою зазирали в недалеке майбутнє крізь призму педагогічної гри, випробуючи її на практиці... Конструктор навчальної програми виявився надзвичайно корисним для діяльності педагога й керівників шкіл. 


Разом з тренером-педагогом НУШ Тихоновою Т.В. вони детально досліджували Державний стандарт початкової освіти.


У захопливий світ читання художньої літератури занурювала тренер-педагог Голубченко Т.Д., яка переконалася, що курсанти усвідомлюють користь нових методик НУШ у викладанні предметів інтегрованого курсу "Я досліджують світ".


Управлінці досліджували світ за власними захопленнями й хобі, приділяли увагу розвитку соціальних навичок, переконувались на практиці, що курс сприяє кращій адаптації дитини та підвищує її стресостійкість.


Висока вмотивованість заступників директорів з навчально-виховної роботи, вміння ефективно співпрацювати із аудиторією тренерів-педагогів сприяли упередженню непорозумінь та ефективному навчанню.  

Немає коментарів:

Дописати коментар