понеділок, 17 вересня 2018 р.

НАВЧАННЯ ПОЧАТКІВЦІВ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ



Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти продовжує навчання вчителів початкових класів (класоводів) закладів загальної середньої освіти, які працюють у 4-х та 1-х класах у 2018–2019 навчальному році.

14–16 вересня тривала І сесія вчителів 4-х класів та ІІІ сесія (заключна) вчителів 1-х класів м. Очакова, Очаківського району, Куцурубської та Чорноморської сільських об’єднаних територіальних громад Очаківського району, яка проходила на базі Очаківської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 4 Очаківської міської ради.

Під час навчання, під керівництвом Шуляра В.І., директора МОІППО, освітяни вибудовували тактики реалізації ідей НУШ, співаючи-надихаючи один одного на заглиблювалися в нетлінну сутність казки через її аналіз, інтерпретацію та візуалізацію; осмислюючи творили тексти за програмою 1 кл. мовно-літературної освітньої галузі.

Тренер М.Печерська-Кравчута вчила  заповнювати "бабли" створюючи діалог за сюжетом сучасного мультику.

Відділ освіти Очаківської міської ради дякує керівництву та викладачам МОІППО за можливість пройти навчання вчителям початкових класів за місцем проживання (роботи) економлячи власний час, творчу енергію, бюджетні кошти.


Окрема подяка Тімашовій Ю.Б., директору Очаківської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 4 за створені належні умови для навчання педагогів.


Немає коментарів:

Дописати коментар