четвер, 27 вересня 2018 р.

Обласний семінар про підсумки ЗНО-2018


26 вересня 2018 року базі Палацу творчості учнів м. Миколаєва відбулася обласна семінар-нарада «Організаційні та результативні підсумки ЗНО-2018 у Миколаївській області» для осіб, до повноважень яких належить питання ЗНО на рівні міста (району, ОТГ), у якій взяв участь завідувач ММК відділу освіти Очаківської міської ради Тарабан В.А.


Під час заходу розглянуто такі питання:
• підсумки проведення в 2018 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, в Миколаївській області;
• результати ЗНО-2018: презентація інформаційно-методичних та інформаційно-статистичних матеріалів;
• механізми взаємодії Херсонського РЦОЯО та МОІППО з органами управління освітою місцевого самоврядування, керівниками закладів освіти з метою організації підготовки та проведення ЗНО-2019;
• роль і задачі відповідальних за проведення зовнішнього незалежного оцінювання в округах зовнішнього оцінювання.


Семінар відбувся за участі працівників департаменту освіти і науки Миколаївської ОДА, Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти та відповідальних осіб з міста Миколаєва та Миколаївської області.



Володимир Анатолійович подякував працівникам ХРЦЯО за співпрацю у вирішенні проблемних питань, які виникли  під час реєстрації окремих учнів на ЗНО-2018 та запросив до виробничого діалогу з педагогічними працівниками в м. Очаків.


Немає коментарів:

Дописати коментар