понеділок, 10 вересня 2018 р.

Засідання міської атестаційної комісії



07 вересня на базі відділу освіти Очаківської міської ради відбулося позачергове засідання атестаційної комісії ІІ (міського) рівня. Відповідно до п. 1.6 Типового положення про атестацію педагогічних працівників призначенню на посади керівників дошкільних, загальноосвітніх  навчальних закладів повинна передувати їх атестація. 

Члени атестаційної комісії шляхом таємного голосування ухвалили рішення щодо претендентів на посади директорів ЗДО «Дзвіночок» та ЗДО «Золота рибка» з таким формулюванням «рекомендувати на посаду керівника…».

Цього ж дня на черговому засіданні сесії Очаківської міської ради депутати схвалили рішення щодо призначення Бобрової Олени Юріївни на посаду директора закладу дошкільної освіти №1 «Дзвіночок» та Маєвської Тетяни Володимирівни на посаду директора закладу дошкільної освіти №2 «Золота рибка».
Відділ освіти Очаківської міської ради, колективи дошкільних закладів щиро вітають новопризначених керівників та висловлюють сподівання на подальшу плідну співпрацю, збереження та примноження корпоративних традицій у справі навчання та виховання найменших членів громади нашого міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар