пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Банк «Краплинка» відкриває двері для дошкільнят

Педагогічний колектив  Очаківського закладу дошкільної освіти №1 «Дзвіночок» усі свої зусилля спрямовує на формування життєво компетентної дитини, здатної поводитись самостійно і конструктивно в різних соціальних ситуаціях.
Головне завдання соціально-економічного виховання дітей у дошкільному віці – зацікавити  темою, яка вивчається та сформувати у них практичні навички для майбутнього дорослого життя в суспільстві. Вчити вихованців основам економіки потрібно системно та цілеспрямовано, а розпочинати слід уже в ранньому віці.

22 листопада 2017 року на базі закладу дошкільної освіти №1 «Дзвіночок» проведена міська методична майстерня «Родзинки педагогічної творчості» для вихователів дошкільних навчальних закладів міста.
Учасники семінару із цікавістю та задоволенням спостерігали за  відкритим заняттям - сюжетно-рольовою грою «Банк «Краплинка», у якій були задіяні  діти старшої групи вихователя Хартонюк М.В., а імровізована виставка дидактичних та розвивальних посібників гармонійно доповнила креативний захід.


Творчий і нестандартний підхід вихователів закладу до цього напрямку роботи допоміг розкрити зміст, мету та актуальність економічного виховання в дошкільників. Педагогічні працівники з інших навчальних закладів позитивно оцінили напрацьований досвід та побажали подальших успіхів і творчої наснаги колегам.

Немає коментарів:

Дописати коментар