понеділок, 11 грудня 2017 р.

Тиждень права в навчально-виховному комплексі «Сонечко»

З 4 по 9 грудня 2017 року в навчально-виховному комплексі «Сонечко» пройшли заходи до Всеукраїнського тижня права.  Проведено урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, інформаційно-освітні заходи у формі бесід «Без гілочок не дерево - без діточок не сім’я», «Кожна дитина має право на повагу і не має бути скривджена», «Великі права маленької дитини», «Я знаю свої обов’язки».
Цікаво та змістовно пройшла казкова вікторина «Захисти права казкових героїв», правознавчо-інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», конкурси малюнків «Мої права», «Правова відгадайка» тощо.

Педагогічними працівниками оновлено тематичний стенд «Конвенція ООН про права дитини», оформлено «Куточок прав та обов’язків» та виставку дитячих малюнків «Тиждень права».


Організовано зустрічі із Топчим О.С.,  спеціалістом з питань захисту прав, свобод та законних інтересів дітей управління у справах дітей Очаківської міської ради, який виступив з лекцією «Права та обов’язки дітей» та Хаюк Н.П., старшим інспектором ювенальної превенції сектору превенції Очаківського відділу поліції капітаном поліції. 

Немає коментарів:

Дописати коментар