четвер, 14 вересня 2017 р.

Рідне місто моє, ти щасливої долі колиска!

За ініціативи Бичкова С.М., голови Очаківської міської ради, з метою привернення уваги учнівської молоді до історичного минулого рідного міста, виховання шанобливого ставлення до пам’яток культури та історії, стимулювання інтересу до вивчення історії рідного міста, виховання почуття патріотизму, любові до рідного краю, виявлення і підтримки талановитої та обдарованої учнівської молоді в 2016-2017 н.р. проведено міський конкурс «Моє місто Очаків - мені в ньому жити».


До оргкомітету конкурсу надійшло 23 роботи учнів загальноосвітніх навчальних закладів  м. Очакова. Переможці конкурсу, які посіли І місця в чотирьох номінаціях отримали грошове винагородження, інші учасники конкурсу 12 вересня цього року відвідали м. Одесу. Під час екскурсії діти ознайомились з історико–культурними пам’ятками, відвідали археологічний музей міста. У кондитерській майстерні «Карамель» малеча із цікавістю спостерігала за незвичайним майстер-класом із виготовлення солодощів та із задоволенням ласувала щойно виготовленими «шедеврами».  


Відділ освіти Очаківської міської ради, батьки, учні  висловлюють щиру подяку міському голові Бичкову С.М. за дієву ініціативу та фінансову підтримку краєзнавчого конкурсу. Маємо надію що такі заходи стануть систематичними та зацікавлять ще більшу кількість маленьких громадян нашого міста.  

 

Немає коментарів:

Дописати коментар