пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Міжнародний День Миру в Очакові

 21 вересня 2017 року Міжнародний День Миру проходив під гаслом – «Разом на благо миру: повага, безпека і гідність для всіх». 

Це свято було започатковано Генеральною Асамблеєю ООН у 1981 році, а 2002 року в Україні ухвалено Національний День Миру.
Генеральною Асамблеєю цей день проголошений як день відмови від насильства і припинення бойових дій у всьому світі. Однією з невід’ємних акцій Дня Миру, починаючи з 1986 року, є символічна Хода Миру, ініціатором якої став індійський філософ-миротворець Шрі Чінмой.

Учні шкіл міста Очакова приєдналися до цього важливого миротворчого заходу взявши участь у флешмобі. Тарабан В.А., завідувач ММК відділу освіти ознайомив старшокласників із історією  акції та її прихильниками у всьому світі. Білов Г.О., заступник голови Очаківської міської ради наголосив на актуальності зусиль присвячених припиненню бойових дій на Сході нашої країни.

Під час проведення кампанії «Голуб Миру» діти зобразили символічного птаха продемонструвавши власну відданість ідеям миру, солідаризуючись з іншими людьми на всіх континентах та у всіх країнах. 


Немає коментарів:

Дописати коментар