пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

80-РІЧЧЯ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ: МИНУЛЕ І СЬОГОДЕННЯ

Саме під такою назвою проведено 20 вересня цього року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти обласний дослідницький форум у якому взяла участь Вишинська О.С., вчитель історії Очаківської ЗОШ №2 імені П.П. Шмідта.

Учасники презентували результат досліджень історії краю та його сучасного розвитку за такими напрямами: формування території Миколаївської області; адміністративно-політичний та соціально-економічний розвиток Миколаївщини у період 1937–2017 рр.; етнічна палітра регіону; релігійне життя та конфесійний розподіл; військова історія краю; поступ регіональної освіти (розвиток навчальних закладів, підготовка педагогічних кадрів, педагогічні досягнення та інновації, педагогічні династії тощо); наука та винахідництво на Миколаївщині.

Оксана Сергіївна підготувала дослідницьку роботу, яка стосувалася історії легендарного острова Первомайського (біля м. Очакова), а її учениця Константинова Анастасія працювала над історією рідної школи - Очаківської ЗОШ №2 імені П.П. Шмідта. Наші учасники за проведену роботу отримали відповідні сертифікати.

Матеріали всіх учасників форуму увійшли до електронної збірки, розміщеної на сайті МОІППО.

У рамках заходу працювала експертна платформа і його учасники мали можливість отримати відповіді на актуальні запитання щодо різних сфер розвитку регіону від спеціально запрошених експертів.
Відкрито виставку друкованих видань про Миколаївшину, а також виставку художників області, на якій представлені роботи В. Меркулова, Д. Артима, О. Артим, С. Завтури, Ю. Дзинтарса, В. Хізниченко.

                                                                   Скачати збірку

Немає коментарів:

Дописати коментар