четвер, 14 вересня 2017 р.

Організаційно–методичні аспекти діяльності ЗНЗ в умовах Нової української школи

08 вересня 2017 року у приміщенні НВК «Сонечко» проведені методичні об’єднання заступників директорів з виховної роботи, практичних психологів, основ здоров’я однією за спільною темою «Організаційно–методичні аспекти  діяльності ЗНЗ в умовах. Нової української школи».


Лясота М.В., методист ММК ознайомила присутніх з результатами діяльності методичних об’єднань у 2016-2017 навчальному році, окреслила завдання на наступний 2017-2018  навчальний рік та  напрями їх реалізації.  
На методичному об’єднанні практичних психологів акцентовано увагу щодо  підготовки працівників психологічної служби до реалізації Концепції Нової української школи з напрямку «Педагогіка партнерства».

Череватенко Т.Є., головний спеціаліст управління у справах дітей Очаківської міської ради ознайомила заступників директорів з виховної роботи зі змінами у Типовому положенні про комісію з питань захисту прав дитини та Положенні про загальноосвітній навчальний заклад.

Вчителі початкових класів та основ здоров’я ознайомилися з методичними рекомендаціями щодо впровадження цього навчального року спільного проекту (1-11 кл.) «Вчимося жити разом». 



Немає коментарів:

Дописати коментар