пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

У навчальних закладах міста Очакова відбувся День Знань


День знань першого вересня - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне.




Разом з тим, це свято об’єднує всю громаду нашого міста – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя.


За статистикою, цього року до першого класу в Україні пішли 408 тисяч 208 дітей. З них у місті Очакові за парти сіли 147 учнів 4-ох навчальних закладів, а лави випускників зайняли 91 учень.


Крім того, це свято всіх учителів, батьків, та членів всієї родини, хто з хвилюванням та гордістю збирав та проводжав сьогодні до школи малечу. Ба навіть ті, хто здавалося б не мав жодного стосунку до освітнього процесу та реформи освітньої галузі, навіть вони сьогодні відчули подих цього хвилюючого дійства.



І хоча школи самі визначилися, як відбуватиметься святкування Дня знань, в усіх традиційно пройшли урочисті лінійки з нагоди початку навчального року. На урочистості були запрошені почесні гості, ветерани педагогічної праці, громадськість міста.  Учні випускних класів у гумористичній формі давали важливі настанови першокласникам, які обов’язково їм знадобляться протягом 11 наступних років.  




Вдячні вихованці дарували своїм наставникам та гостям чаруючі осінні квіти. Після урочистих лінійок учнів запросили на перший святковий урок.  


Немає коментарів:

Дописати коментар