пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

З новим міністром, колеги!

Освітяни шкільної ланки забарилися чекати на краще. За міністерстерську каденцію пана С. Квіта частина сільських учителів втратила роботу (була скорочена), закрито близько 5% малокомплектних шкіл, діти 4, 7 кл. закінчують навчальний рік без необхідних підручників, опорні школи, якщо будуть відкриті,спустошать демографічно сільську місцевість, а дітей піддадуть багаточасовим тортурам щоденних перїздів у технічно несправних, не опалюваних автобусах по розбитим дорогам.

Але вже так ми влаштовані, що завжди маємо надію на краще. Не підведіть нас, шановна, пані МІНІСТР.
                                                                                           
Народний депутат Лілія Гриневич призначена на посаду міністра освіти і науки. Відповідне рішення було ухвалено 239 народними депутатами при голосувані за новий склад Кабінету Міністрів.

Лілія Гриневич є відомим фахівцем в освітній галузі. Вона створювала систему зовнішнього незалежного оцінювання в Україні. У 2006 році обіймала посаду директора Українського центру оцінювання якості освіти.

Також очолювала Головне управління освіти і науки Київської міської державної адміністрації.

Під час політичної діяльності двічі обиралась до парламенту. Народний депутат 7-го і 8-го скликань, голова Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти. Член Політичної партії "Народний фронт".

Гриневич є одним з авторів законопроекту про освіту, який, після доопрацювання в профільному парламентському комітеті, був повторно зареєстрований у Верховній Раді.


Немає коментарів:

Дописати коментар