пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Вітаємо переможців обласного етапу XVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика!

13 грудня 2015 року на базі Першої української гімназії ім. М. Аркаса Миколаївської міської ради відбувся ІІІ (обласний) етап XVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому  взяли участь і наші учні з Козирської, Іванівської, Парутинської та Куцурубської шкіл.
       
До усіх учасників  інтелектуального змагання із побажаннями натхнення й успіху звернувся Шуляр Василь Іванович, в. о. директора Миколаївського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений учитель України, голова журі конкурсу, він зауважив, на тому що  в  рідній мові наша стара й нова культура, ознака нашого національного визнання, й поки живе мова – житиме й народ.
       
Привітала учасників конкурсу Чижова Людмила Яківна, член Національної спілки письменників України, й зазначила, що мова єднає між собою різні покоління людей, вона передається як заповіт, як найдорожча спадщина, тому піклування про рідну мову, любов і повага до неї має бути в центрі уваги кожної нації. 

Наші переможці:
ІІІ місце - Каленюк Аріана, учениця 5 класу Козирської ЗОШ І–ІІІ ступенів 
ІІІ місце - Усік Поліна, учениця 6 класу Козирської ЗОШ І–ІІІ ступенів 
ІІІ місце - Петречків Валерія, учениця 10 класу Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ступенів 


Щиро вітаємо переможців - юних знавців рідної мови! Зичимо вам та вашим наставникам Жуковій Н.П. та Ключко П.В. натхнення, успіху та творчого горіння!
                                                                                  
                                                                                          Кельбас О.О. методист РМК 


Немає коментарів:

Дописати коментар