вівторок, 8 грудня 2015 р.

Диво-дитина 2016

ТОВ «Диво-дитина» запрошує взяти участь у конкурсі на здобуття  Всеукраїнської премії «Диво-дитина 2016» дітей віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможців та призерів обласних, всеукраїнських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, дітей, які зробили героїчний вчинок, а також дітей, які  мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики.
Премія започаткована  у 2009 році з метою  пошуку, відбору, нагородження та вшанування найталановитіших та найобдарованіших дітей України. Премія вручається на основі експертної оцінки дітям, які мають досягнення у науці, спорті, мистецтві; унікальні розумові або фізичні здібності; дітям-рятівникам, за такими номінаціями: «Найрозумніша дитина», «Найтворча дитина», «Найспортивніша дитина», «Найдивовижніша дитина», «Найгероїчніша дитина».
Щорічно Премія проходить за підтримки  Кабінету Міністрів України, Міністерства культури України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державного комітету телебачення і радіомовлення України та обласних державних адміністрацій.
Для того, щоб стати претендентом на здобуття  Всеукраїнської  премії «Диво-дитина 2016» необхідно  до 15 березня 2016 року заповнити анкету учасника (http://divo-dutuna.com/anketa) та підготувати пакет усіх нагород, дипломів, свідоцтв, відео, які підтверджують досягнення дитини, копію свідоцтва про народження та відіслати на адресу огранізатора: ТОВ "Премія "Диво-Дитина",  03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-б, оф. 712.

Детальна інформація щодо участі на сайті www.divo-dutuna.com

Немає коментарів:

Дописати коментар