понеділок, 7 грудня 2015 р.

Вчимося програмуванню

«Година коду» - це освітній проект, створений для демонстрації можливостей навчитися основам кодування незалежно від віку, соціального стану чи знань. Метою проекту є залучення десятків мільйонів учнів по всьому світу до занять з програмування. В 2013 році 15 мільйонів учнів більш ніж з 180 країн світу долучилися до цього проекту. Цього року на меті залучити близько 100 міньйонів учасників (hourofcode.com/ca/uk).
В Україні відзначення цієї події також буде проходити за ініціативою компаній «Майкрософт Україна» та Фонду BrainBasket. Минулого року до ініціативи приєдналося більше ніж 1 000 навчальних закладів. Цього року організатори заходу мають на меті залучити більше ніж 1 500 навчальних закладів.
З 7 по 13 грудня 2015 року навчальні заклади, бібліотеки та громадські організації запрошуються до проведення власних заходів та участі у Конкурсі «Година Коду». Тренінговий семінар для вчителів інформатики та усіх, хто хоче навчити дітей основам програмування і розвинути навички, необхідні для професій майбутнього, буде проведений 4 грудня 2015 року о 15:00 за посиланням: http://bit.lv/1HkJVxV.
Всю інформацію щодо конкурсу можна знайти за посиланням:  https://www.microsoft.com/uk-ua/education/

Немає коментарів:

Дописати коментар