четвер, 24 березня 2016 р.

Історія рідного краю

Посібники такого змісту велика рідкість серед педагогічного загалу. Фундаментальна робота такого змісту виходила ще у 70-і роки минулого століття «Історія міст і сіл України.Миколаївська область». Маю надію що автори та укладачі монографії не розчарують як персічних поціновувачів історії рідного краю так і студентів та викладачів суспільних дисциплін. На жаль до Очаківського району надійде безкоштовно лише один примірник (Куцурубська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка).  

24 березня о 10.00 - презентація-передача книги школам області.
Місце - Миколаівський обласний інститут післядипломної педосвіти

 У навчальному посібнику розкрито історію Миколаївщини. Автори на основі архівних документів і матеріалів показали, як зароджувалося життя в нашому краї. Крім історичних тем, знайшлося місце і для показу таких тем, як національні меншини, культура краю, визначні постаті і т.д. Посібник підготовлено для учнів середньої загальноосвітньої школи.
Участь у презентації взяли: Кремінь Тарас Дмитрович, народний депутат України; Шитюк Микола Миколайович, доктор історичних наук, професор, директор Інституту історії, політології та права Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, керівник авторського колективу, Пархоменко Владислав Анатолійович, доктор історичних наук, в.о. професора Інституту історії, політології та права Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, Шуляр Василь Іванович, доктор педагогічних наук, директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.



Немає коментарів:

Дописати коментар