пʼятницю, 29 червня 2018 р.

Губернатор О. Савченко привітав з Днем Конституції



27 червня, на території пансіонату «Надія» м. Очакова відбулася зустріч голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченко з керівництвом міста та району, учаниками АТО, які відпочивали на базі пансіонату, освітянами, мешканцями міста.

Під час урочистого заходу Олексій Юрійович привітав присутніх з Днем Конституції та ознайомив із реалізацією обласної соціальної програми, яка сприяє реабілітації та оздоровленню військовослужбовців, ветеранів АТО та членів їх сімей.


«Ми сьогодні разом зі свідомими депутатами, разом з іншими членами комісії, які підтримують учасників АТО, надаємо якісно інші можливості, ніж раніше. Це свідчить про відповідальність влади перед людьми, які виконували і виконують бойові завдання на Сході нашої країни. Тому що обов’язок кожної людини - це відповідальність захищати нашу державу», - підкреслив О. Савченко.


Звертаючись до присутніх губернатор приділив увагу питанню розвитку освітньої галузі в контексті реалізації концепції «Нової української школи», відповідно до проголошеного 2018 року роком освіти в Миколаївській області.

Учасникам зустрічі була представлена ​​невелика концертно-розважальна программа.

Немає коментарів:

Дописати коментар