вівторок, 26 червня 2018 р.

«Єдина родина» єднає таланти



З 10 по 20 червня 2018 року в м. Очакові на базі санаторію «Борисфен» відбувався Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина».

Фестиваль проводився з метою популяризації дитячої та юнацької творчості, виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді, розвитку їх творчих здібностей, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті, пошуку нових форм і методів роботи з виконавцями, поширення передового досвіду.


Участь у заході взяли понад 1000 вихованців (учнів) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти віком від 5 до 21 року з 9 областей України: Миколаївської,  Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Сумської, Хмельницької, Харківської.

На сценічних майданчиках фестивалю змагалися за перемогу юні аматори з колективів художньо-естетичного напряму позашкільної освіти  вокального, хореографічного, народно-інструментального, фольклорного, циркового жанрів, гуртків художнього слова та літературної творчості.


Майбутні народні майстри з гуртків образотворчого та декоративного мистецтва, протягом фестивальної зміни працювали над створенням конкурсних виробів, які об’єднано у виставку дитячих робіт, яку із задоволенням відвідали та оцінили не лише  журі фестивалю, а й мешканці  та гості нашого міста.


Вихованці  театрального гуртка «Лілея», під керівництвом педагога–організатора Очаківської ЗОШ № 4 Давидової М.О., продемонстрували глядачам цікаву постановку. Двоє учнів із Очаківської ЗОШ №2 взяли участь у конкурсі   літературна творчість, номінація «читці-декламатори», у якому І місце посіла Кушнір Марія, учениця 8 кл. у своїй віковій категорії  (керівник Полова Т.В.). Юні аматори художнього мистецтва були нагороджені дипломами Українського державного центру позашкільної освіти відповідних ступенів.


18 червня 2018 року відбулася друга частина конкурсного перегляду номінації «Вокал». У конкурсному перегляді взяли участь солісти-вокалісти та вокальні ансамблі  закладів освіти Миколаївської області - серед них вихованці музичної школи міста Очакова.

Немає коментарів:

Дописати коментар