четвер, 16 листопада 2017 р.

Осіння казка завітала до Очаківської школи №1

Осінь… Скільки краси, лірики, музики, радості й тихого смутку приносить нам ця чарівниця! ЇЇ ніжно називають золотою, замріяною, загадковою, незбагненною і неповторною у своїх витівках та розвагах. Приваблює вона нас своєю мінливістю і буянням осінніх барв, а також тим, що балує нас щедрістю та багатством.
10 листопада 2017 року дружня класна родина 2 класу Очаківської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 на чолі із вчителькою Шут Оленою Іванівною радо вітали гостей на осінньому ярмарку.
Батьки та діти із задоволенням взяли участь у святі, яке дарує всім радість від останніх дарунків осені, знайомства з українськими традиціями та безпосередньої участі у чарівному дійстві. Усіх бажаючих ледве вмістила класна кімната 2 класу.
Але найцікавіше було попереду. Діти розповідали вірші, танцювали, співали пісні, змагалися в конкурсах. Веселе осіннє свято пронизане дружньою сімейною атмосферою подарувало всім присутнім багато позитивних емоцій.
13 листопада 2017 року, учні 1-Б класу Очаківської ЗОШ №1 разом із своїм класним керівником Зуєвою Анастасією Сергіївною, підготували і провели чудове свято «Осіння казка». Його з нетерпінням чекали діти, вчили вірші, пісні, готували танці. Всі герої казки були одягнені у тематичні костюми.
Виставка «Барви золотої осені», в якій взяли активну участь сімейні родини дітей. Завдяки батькам були створені дуже цікаві, естетичні та оригінальні композиції. Вони різнилися одна від одної, створюючи позитивний настрій усім присутнім.
Окрім вистави учні змагалися в різних конкурсах. У залі панував піднесений настрій, звучала чудова музика. наприкінці свята діти отримали від осені щедрі дарунки.


Немає коментарів:

Дописати коментар