вівторок, 27 грудня 2016 р.

Нові комп'ютери - подарунок Міністерства освіти і науки України


На різдв’яні та новорічні свята малеча завжди очікує на подарунки. Наприкінці цього року школярів ЗОШ №2 та №4 міста Очакова змогли порадували не лише солодкими сюрпризами. 

За сприяння Міністерства освіти і науки України,за підтримки народного депутата, мецената освіти Тараса Креміня та головои Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко очаківські школярі отримали 28 комп’ютерів. Два сучасних класи з інформатики сприятимуть поглибленню знань з навчальних предметів, адже вартість одного ПК становить 12 тис.775 грн.





 Сучасна техніка, зокрема, надавалася в першу чергу тим навчальним закладам, які мають застарілу техніку, хто провів літні табори з англійської мови.  Це - найбільша партія комп'ютерної техніки, переданої нашій державі від Уряду КНР в рамках міждержавної угоди про співпрацю в галузі освіти, науки, технологій. Особливо приємним цей подарунок є напередодні свят, сповнених надій на краще.

Не залишають сподівання на мудрість місцевої влади, депутатського корпусу та їх активність у збільшенні фінансування закладів освіти міста, проектів ремонту, матеріально-технічного забезпечення, харчування тощо.





Немає коментарів:

Дописати коментар