пʼятницю, 4 жовтня 2019 р.

Плекаймо вчителів - вершини майбуття



Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. Незмінно в першу неділю жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти. У цей день навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.


Напередодні свята, 3 жовтня, для педагогів міста гостинно відкрила свої двері нещодавно відкрита міська виставкова зала імені М. Прокопенка. На святковий настрій присутніх налаштовували яскраві роботи художника. Атмосферу камерності та душевності доповнювали  вишукана архітектура приміщення, сучасні зручні меблі.



До освітян із найкращими побажаннями звернувся міський голова С.Бичков. Грамотами Очаківської міської ради та сертифікатами на отримання грошової винагороди були нагороджені ті вчителі шкіл та вихователі дитячих садків, чий стаж роботи на освітянській ниві складає 25, 30, 35, 40 років.


Долучився до привітань і депутат Миколаївської обласної ради Х.Гемаєв. Його смачні солодкі подарунки прийшлися до смаку нагородженим.



Начальник відділу освіти Л.Голян теж щиро привітала колег із святом неоціненної праці і вічної слави та побажала здоров’я, витримки, щастя і затишку в родині, миру в країні.



Відзнаки отримали й педагоги музичної та художньої шкіл міста.



У «родинному» освітянському колі присутні насолоджувались виступами вихованців і викладачів  дитячої музичної школи. Чудові концертні номери під акомпанемент розкішного роялю виконували Марина Богатікова, Анастасія Чорна, Віктор Зволинський. Ніжна прониклива музика, душевні пісні зробили свято неповторним, зарядили присутніх чудовим настроєм і запасом енергії на майбутні досягнення в нелегкій (але такій чудовій!) педагогічній роботі.   



В День вчителя всім вчителям пошана.
Хай сила ваша буде нездоланна,
Хай люблять, поважають дуже діти,
Дарують вам і усмішки, і квіти!
Нехай колеги люблять і цінують,
Художники портрети намалюють,
А композитори пісні про вас складають,
І співаки вам пісню заспівають!

Власна інформація

Немає коментарів:

Дописати коментар