четвер, 26 вересня 2019 р.

УЧНІВСЬКІ ЛІДЕРИ ДІЛИЛИСЯ ДОСВІДОМ


20-22 вересня  на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІІ учнівський зліт  «Лідери Миколаївщини».
У зльоті взяли участь студенти-аграрії та учні шкіл Миколаївської області. З міста Очакова у заході взяли участь Огородник Діана, учениця 11 класу та її наставник Хорошева Марина, педагог-організатор Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.

Програма була цікава та насичена: урочисте відкриття, квест для учнів,  молодіжний флешмоб «Карта єднання»  на якому учні нестандартно відтворили карту Миколаївської області; засідання учнівського самоврядування за участю представників студентської колегії університету, де розглядалися питання про студентське самоврядування, стратегії його розвитку, досягнення. 



Також були проведені майстер-класи у межах програми «PROFI STAR» , та цікаві тренінги – «Цілеспрямованість – запорука успіху», «Анатомія лідерства». І на останок веселі спортивні змагання з цікавими подарунками.

Зліт лідерів – це чудова можливість зустрічі учнівської  молоді нашого регіону в одному місці для ознайомлення з напрцьованим досвідом та подальшим втіленням його в шкільне життя та життя місцевої громади.   


Нові зустрічі, знайомства між делегаціями районів, привітання гостей заходу, цікава програма – це приємні неповторні спогади про учнівський зліт  «Лідери Миколаївщини» в аграрному університеті.

Хорошева Марина, педагог-організатор Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4

Немає коментарів:

Дописати коментар