вівторок, 17 вересня 2019 р.

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ВІДЗНАЧИЛИ В ОЧАКОВІ


Традиційне святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня. В переддень свята 13 вересня відділ освіти Очаківської міської ради спільно з відділом культури, молоді, спорту, туризму та релігій Очаківської міської ради провели загальноміські спортивні заходи до Дня фізичної культури та спорту.


Міський голова Сергій Бичков привітав усіх присутніх зі святом та зауважив, що Очаківська міська рада та її виконавчий комітет приділяють значну увагу розвитку фізкультурно-спортивної бази загальноосвітніх шкіл міста Очакова. Зокрема, у ІІ кварталі 2019 року облаштоване міні-футбольне поле на базі  Очаківської ДЮСШ, відкрито секцію волейболу, придбані якісні інвентар та обладнання для футболу та волейболу. 


Далі Сергій Миколайович запрошував до слова начальника відділу освіти Людмилу Голян; бронзового призера Чемпіонату Європи з легкої атлетики- 2019, багаторазового чемпіона України, спринтера Олександра Соколова із тренером Іваном Грінником.


Посланець проекту «Посилка успіху» від благодійного фонду Klitschko Foundation, вчителька фізичної культури Миколаївської загальноосвітньої школи №53 Костюченко Юлія побажала присутнім  наполегливості, завзятості успіху.
Користуючись нагодою цього дня, на новенькому футбольному полі зі штучним покриттям були проведені змагання з міні-футболу, волейболу та дзюдо.


Після чого в приміщенні спортивної школи на засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни», яке провела методист методичного кабінету відділу освіти Очаківської міської ради Ольга Яланжи зібралися педагоги шкіл міста. 



Керівник методичного об’єднання Олексій Бичков, вчитель фізичної культури та курсу «Захист Вітчизни», проаналізував роботу методичного об’єднання за минулий 2018-2019 н.р., учителі обговорили методичні рекомендації МОН України «Про вивчення фізичної культури» та предмета  «Захист  Вітчизни» у 2019-2020н.р.» та доповіли про підсумки проведення Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

Юлія Костюченко, вчителька фізичної культури Миколаївської загальноосвітньої школи №53, розповіла присутнім про участь у проекті «Посилка успіху» благодійного фонду Klitschko Foundation.


Вчитель Очаківської загальноосвітньої школи №4 Олег Череватенко висвітлив роботу військово-патріотичного гуртка «Чайка», керівником якого він є. Він розповів про участь вихованців гуртка у Всеукраїнському вишколі «Джура-Прикордонник» та у ІІ (обласному) етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Ольга Яланжи, методист ММК відділу освіти Очаківської міської ради

 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар