вівторок, 3 вересня 2019 р.

Стартував новий навчальний рік



День знань припав на 2 вересня в цьому році  — символ початку 2019-2020 навчального року. Осінні квіти, урочисті лінійки, дружні обійми - святкові заходи пройшли в усіх освітніх закладах міста Очакова.


Жадані виступи «першачків» та майбутніх випускників, побажання від батьків та настанови від директора - все це вплелося в оксамитові переливи першого дзвоника (відео).


Цього вересня до перших класів міста пішли 140 учнів. На початку навчання в першокласників триватиме адаптаційний період: їх знайомитимуть зі школою, навчатимуть безпечному маршруту до школи, напрацьовуватимуть правила класу тощо.



Майже всі підручники для учнів перших та других класів уже знаходяться у школах; відремонтовані за новими вимогами класи прийняли до Нової української школи 303 учні.  



За результатами дослідження Інституту освітньої аналітики, понад 90% учнів перших класів мають високу або достатньо високу мотивацію відвідувати школу. Пам’ятаймо, що позитивне бажання навчатися було сформоване у дітей копіткими зусиллями педагогів у закладах дошкільної освіти.



Освітяни міста, батьки, громадськість висловлюють щиру подяку  міському голові Бичкову С.М., депутатському корпусу  Очаківської міської ради, які змогли створити спільними зусиллями освітній простір Нової української школи.

Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно як для учнів, так і для педагогів. Нових відкриттів і вражень вам у новому навчальному році!

Немає коментарів:

Дописати коментар