вівторок, 22 жовтня 2019 р.

МАНДРУЄМО РІДНИМ КРАЄМ



Щороку 27 вересня весь світ відзначав міжнародне свято – Всесвітній день туризму. Це свято всіх, хто відчуває в собіпоклик до мандрів, пізнання цікавих місць,  на які так багата наша планета Земля!



Та всі великі мандри починаються зі свого рідного краю. Тож, учні Очаківської загальноосвітньої школи №2 разом із вчителями та батьками багато часу приділяють екскурсіям і походам. При знайомстві з дивовижними місцями в учнів формується бережливе ставлення до природи і усвідомлення того, що і від них залежить екологічний стан рідного краю.


У вересні цього року  учні 8-11 класів відвідали біосферний заповідник «Аска́нія - Но́ва», що на Херсонщині. Вчителі та батьки, які супроводжували учнів Книш Г.П., Безлепкіна Н.В., Вишинська О.С.,Кириченко А.І., Полова Т.В., Бережевська О.В. були вражені тим, як діти сприйняли це дивовижне місце.



Учні п’ятих класів зі своїми вчителями: Безлепкіною Н.В., Орліогло О.О., та Журавель І.М. провели заочну мандрівку рідним краєм. Під керівництвом  провідного фахівця з екоосвіти РЛП «Кінбурська коса» Форманюк І.В. діти «відвідали» сім чудес природи Миколаївщини, «пройшли» екотуристичним маршрутом Кінбурна.

Під час таких заходів  у  дітей   зміцнюється здоров’я, розвиваються фізичні  та моральні якості: взаємодопомога, організованість, дисципліна, чуйність й увага до товаришів, розвиток наших дітей.



Природа України не перестає дивувати своєю красою і різноманіттям, в чому вкотре впевнились юні мандрівники.

Вл. інф. Очаківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 імені П.П. Шмідта



Немає коментарів:

Дописати коментар