пʼятницю, 18 жовтня 2019 р.

ЮНІ ЛЕГКОАТЛЕТИ ВИЙШЛИ НА СТАРТ



02 жовтня цього року відбулися змагання з легкої атлетики XIX міських  Спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти міста Очакова. Вихованці вчителів фізичної культури Бичкова О.О., Богаченко З.М., Треліс Х.О., Суворова О.І. змагалися у бігу, стрибках у довжину з місця та естафеті.


Перше місце у командному заліку розділили Очаківська ЗОШ №2 ім. П.П. Шмідта та Очаківська ЗОШ№4, друге місце – Очаківська ЗОШ №1.


Найкращі результати у особистому заліку із стрибків у довжину серед юнаків показали Книга В’ячеслав, Йонков Олександр, Шканделюк Дмитро, Руденко Ярослав. Серед дівчат позначку у 2 метри подолали Кушнір Марія, Довбиш Катерина, Чернетинська Кароліна. Перемогу у бігу здобули серед юнаків Книга В’ячеслав, а серед дівчат Кушнір Марія. У підсумку змагань команди нагороджені грамотами.


08 жовтня збірна команда із 10 учнів закладів загальної середньої освіти міста Очакова, які показали кращі результати на міських змаганнях з легкої атлетики, захищала честь рідного міста у Миколаєві. Змагання відбулися у мальовничому куточку міста на стадіоні парку Перемоги у місті Миколаїв. Наші спортсмени ввійшли в 10-у найкращих команд регіону.

Яланжи О.Л., методист ММК відділу освіти Очаківської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар