вівторок, 3 грудня 2019 р.

ОБИРАЄМО МАЙБУТНЮ ПРОФЕСІЮ


Вибір майбутньої професії справа складна та відповідальна, особливо для випускників 11 класів. Необхідно вчасно ознайомитися зі специфікою різних професій, плюсах і мінусах кожної та зробити усвідомлений вибір.  

29 листопада 2019 року Очаківський відділ поліції  ГУНП у Миколаївській області провів для учнів старших класів освітніх закладів міста День відкритих дверей. Старшокласники побували в черговій частині,  стали безпосередніми  очевидцями роботи такого складного механізму як відділ поліції.

Дітям продемонстрували «шлях», який проходить повідомлення або заява громадян: від реєстрації до виїзду на місце події. Правоохоронці розповіли про режим та умови утримання затриманих правоохоронцями осіб.  


Половініхін В.В., старший інспектор сектору ювенальної превенції ознайомив підлітків із сучасною екіпіровкою, спецзасобами та озброєнням поліцейських для несення різних видів служби. Школярам розповіли про  тактико-технічні характеристики зброї та правила безпеки при поводженні з нею.


Юнаки та дівчата з неприхованим інтересом слухали поліцейських, цікавилися особливостями служби в правоохоронних органах. Можливо, хтось із них, у майбутньому пов’яже своє життя з професією правоохоронця.

Немає коментарів:

Дописати коментар