четвер, 17 травня 2018 р.

Педагоги готуються викладати в Новій Українській школі



1 вересня 2018 року всі першокласники України прийдуть до Нової українсьої школи та навчатимуться за новим Державним стандартом початкової освіти. Ключовими особами реформи середньої освіти є вчителі, які мають реалізувати зміни – кожен у власному класі.  Тому всі педагогічні працівники, які викладатимуть у 1 класі  2018-2019 навчального року розпочали навчання на дистанційному онлайн-курсі на порталі EdEra.  

Аби підтримати педагогів на цьому шляху, Міністерство освіти і науки України спільно з Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти у квітні-травні розпочали масштабне підвищення кваліфікації.

З 12 по 15 травня на базі Очаківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 проводилися заняття серед вчителів початкових класів та заступників директорів, які  опікуватимуться організацією навчально-виховного процесу в освітніх закладах м. Очакова, Очаківського району, Миколаївського району, Куцурубського ОТГ в новому навчальному році.



До курсантів щодня виїжджали досвідчені викладачі  МОІППО – Голубченко Т.Д., Грицан О.В., Степанець Н.М., Довженко О.С., Олійник Л.О., проводила навчання тренер Маєвська Т.В. (методист НВК «Сонечко» м. Очакова).


За результатами навчання заступники директорів з навчально-виховної роботи Коваль З.М., Фоміна Н.М., Жосан О.П., вчителі початкових класів Єгурнова О.М., Овсянко А.В., Лозовська С. М., Казанлі З.В., Кравченко А.М., Панасюк В.В. отримали сертифікати встановленого зразка, які надають дозвіл на роботу з першокласникамиу в 2018-2019 навчальному році на засадах Концепції "Нова українська школа" 

Тарабан В.А., завідувач ММК відділу освіти Очаківської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар