четвер, 22 червня 2017 р.

Літній відпочинок у «Борисфені»

Відповідно до Програми відпочинку та оздоровлення дітей у м. Очакові у 2017 році з міського бюджету виділено 120 тис. грн. За ці кошти придбано путівок для 20 дітей шкільного віку, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки.
З 29 травня по 18 липня неповнолітні перебуваючи на базі санаторно-курортного закладу «Борисфен»  активно оздоровлювалися та відпочивали на морі, бавилися на дитячих ігрових майданчиках. Вихователі організовували та спільно з малечею проводили цікаві, змістовні заходи, конкурси, а саме: «Вихователь рекомендує!», «Свято Івана Купала», «Малюнок на асфальті» , «Ми шукаємо, таланти!» тощо. Саме під час відпочинку підлітки стали глядачами традиційного та вельми популярного Всеукраїнського фестивалю «Єдина родина», вболіваючи за наших учасників.
Батьки та  діти вдячні всім працівникам санаторію за гостинність, якісне харчування та обслуговування, організоване, дозвілля, умови проживання  та лікування.
Є надія, що і наступного року маленькі мешканці нашого міста матимуть можливість відпочити та оздоровитися не лише в пришкільних таборах з денним перебуванням, але і в санаторних оздоровчих закладах міського та обласного рівня.


                                                                 Інформація відділу освіти Очаківської міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар