пʼятницю, 2 червня 2017 р.

День захисту дитини відзначили в Очакові


Декларація ООН про права дитини гарантує найкраще відношення дорослих до юних мешканців нашої планети.



Яка б не була розумна і талановита дитина, вона все ж потребує дорослу опіку й увагу, турботу, любов, захист і постійну підтримку. Ми дорослі не маємо відмовляти нашим дітям у всьому цьому, особливо враховуючи ті реалії, які вперто супроводжують нас у нашому непростому повсякденні.



Метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованим на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. У Всесвітній день дитини очаківці приєдналися до цієї славної ініціативи і привітали всіх наших дітей.



Відділ освіти Очаківської міськради дякує керівництву міста, педагогічним колективам, відділу культури молоді, спорту та релігій міськради, творчим колективам міста, які організували та провели це прекрасне свято.




Вітаємо всіх, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в юному середовищі! Нехай цей день залишить у Вас тільки приємні спогади!



Немає коментарів:

Дописати коментар