понеділок, 27 лютого 2017 р.

Вітаємо призера обласного етапу учнівських олімпіад з української мови та літератури та зарубіжної літератури

25 та 26 лютого 2017 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад гуманітарного циклу.
25 лютого 2017 року на базі на базі Першої української гімназії імені Миколи Аркаса 

Миколаївської міської ради відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, а 26 лютого на базі МОІППО – із зарубіжної літератури, в якому взяли участь учні із різних районів і міст Миколаївської області.

Призером олімпіад став учень 10 класу ЗОШ №1 м. Очакова Громовий Михайло, який посів ІІ місце з української мови та літератури й ІІІ місце із зарубіжної літератури, проявивши високі знання із зазначених предметів. Михайло продемонстрував глибокі теоретичні знання і любов до рідної мови та творчу натхненність, якою його надихає література, як українська, так і зарубіжна. 

Це свідчить про створення дієвої системи роботи вчителів української мови Хижняк Н.М. та зарубіжної літератури Чокової О.С., які організували та проводять цілеспрямовану й системну роботу з обдарованими дітьми в ЗОШ №1.

Щиро вітаємо переможця ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови й зарубіжної літератури Громового Михайла та його вчителів Хижняк Н.М. та Чокову О.С.!

Відділ освіти Очаківської міської ради бажає успіхів та натхнення на шляху опанування рідної мови та розвитку творчих здібностей!

Немає коментарів:

Дописати коментар