понеділок, 10 жовтня 2016 р.

«Увага! Діти на дорозі!»

            Новий 2016-2017 навчальний рік розпочався в навчальних закладах м.Очаків проведенням місячника з профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму “Увага! Діти на дорозі!”. І все це не випадково, адже сучасний світ з його насиченістю автошляхів та вулиць повний небезпек для маленьких пішоходів. Єдиний необачний їх крок може зупинити щасливу дитячу ходу, змінивши її болем.                                                  

Місячник “Увага! Діти на дорозі!” тривав з 20 серпня по 20 вересня 2016 року. За цей період була проведена належна виховна робота, спрямована на прищеплення дітям навичок безпечної поведінки на дорозі, запобігання випадків травмування дітей в автопригодах та під час руху на вулицях.       

 В рамках місячника було проведено ряд виховних заходів з профілактики дорожньо-транспортного травматизма:бесіди-інструктажі з тем «Мій шлях до школи!», «Зі знаками дружи – не знатимеш біди», випусщено тематичний буклет «На дорозі – небезпечно, то ж обачним буть доречно», інформаційний вісник «Бережи себе, школяр!», проведено тематичну лінійку «Дорожні правила вивчай - про здоров'я своє дбай  Діти взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Знання дорожнього руху – безпека вашого життя».

                                                                                 Сподіваємося, що співпраця школи, ДАІ, батьків дасть свої позитивні плоди, і наше місто мине сумна статистика автопригод з участю дітей.



Датій Т.В., методист ММК відділу освіти Очаківської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар