понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Підсумки ЗНО 2016 та перспективи ЗНО 2017

 Із метою підбиття підсумків проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році в Миколаївській області спільними зусиллями співробітників Херсонського РЦОЯО та працівників навчально-методичної лабораторії моніторингу якості освіти та сертифікації МОІППО 28 вересня 2016 року проведено семінар-нараду для осіб, до повноважень яких належать питання організаційно-методичного забезпечення зовнішнього незалежного оцінювання.

Під час заходу відбулося обговорення підсумків проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2016 році, проведено аналіз роботи залученого персоналу пунктів проведення ЗНО, надано інформацію про особливості проведення ЗНО–2017.

До речі, реєстрація на пробне ЗНО проходитиме 10-31.01.2017 року. ПЗНО - українська мова л-ра - 01.04.2017, 08.04.2017 - всі інші предмети.

Випускники, які забажають здавати ІІ іноземну мову отримають таку можливість у додаткову сесію. Є вірогідність того що можна буде обирати історію та математику одночасно. Іноземна мова може стати обов'язковим предметом на ДПА та буде здаватися у формі ЗНО. зазнають змін і програми щодо підготовки до ЗНО.


Учасники заходу отримали примірники інформаційно-методичного вісника «Зовнішнє незалежне оцінювання і моніторинг якості освіти» та методичного посібника «Методика створення тесту для діагностування слухачів курсів підвищення кваліфікації».

                                                           За матеріалами сайту МОІППО 
                                                                                                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар