четвер, 26 травня 2016 р.

Оптимізація освітньої мережі - основне питання до вирішення

 24 травня 2016 року відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за участю керівників загальноосвітніх шкіл району, заступників директорів з навчально-виховної роботи.
     Зініціювали зустріч з членами колегії голова Очаківської райдержадміністрації Самоуков Сергій Вікторович та заступник голови Шевельова Зоя Антонівна з метою доведення до відома присутніх основних аспектів децентралізації та оптимізації освітньої мережі Очаківського району.
     На колегії було розглянуто також ряд питань, серед яких: «Превентивне виховання як складова виховання учнівської молоді в загальноосвітніх закладах району» (інформувала  Джаноян Т.А., методист РМК відділу),  «Про дотримання вимог Типового положення про атестацію працівників під час проведення атестації педагогічних кадрів дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах» (інформувала  головний спеціаліст відділу Соколовська К.Б.).

       За участю заступників директорів з НВР, які призначені керівниками пришкільних прогулянкових таборів, Чумак В.С., заступник начальника відділу, провела семінар-нараду. Під час наради були обговорені такі нагальні питання як санітарно-гігієнічне утримання пришкільних таборів, організація дозвілля та виховної роботи та діяльності літніх мовних таборів. Значну увагу приділено питанню безпеки життєдіяльності дітей, педагогічного та обслуговуючого персоналу під час літнього відпочинку та оздоровлення 2016 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар