пʼятницю, 13 травня 2016 р.

Який підручник обрати?

04 травня 2016 року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Остапчук Вікторія Дмитрівна, вчитель математики Козирської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяла участь у творчій зустрічі учителів математики загальноосвітніх навчальних закладів області з автором підручника «Алгебра. 8 клас» Захарійченком Юрієм Олексійовичем, доцентом кафедри математики Національного університету «Києво-Могилянська Академія», автором тестових завдань із математики, експертом УЦОЯО.

Відкрила захід Рогожинська Еліна Костянтинівна, методист лабораторії методики природничо-математичних дисциплін МОІППО, яка наголосила на важливості співпраці авторів підручників і вчителів, що сприятиме підвищенню якості навчальної літератури.

Учасники заходу мали можливість ознайомитись із підручником, який відповідає всім вимогам сучасності. Задачі підручника побудовані виключно на сучасному матеріалі, що робить його більш доступним і зрозумілим для учнів. Підручник забезпечений онлайн-підтримокою: в електронній версії подані посилання на самостійні роботи для самоконтролю та самооцінювання, що оцінюються машиною. Такий підхід дає можливість учням перевірити свої знання перед контрольною роботою. Також присутні відзначили як позитивне поетапний розбір завдань, що дає можливість школярам самостійно опрацьовувати параграфи.

Учителі математики загальноосвітніх навчальних закладів щиро подякували Юрію Олексійовичу за змістовну презентацію та висловили побажання щодо змісту підручника з алгебри для 9 класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар