вівторок, 19 січня 2016 р.

Пішов з життя Десятов Дмитро Леонідович


18 січня 2016 року зупинилося серце нашого колеги і друга Десятова Дмитра Леонідовича. Пішов із життя на його злеті Талановитий педагог, перспективний науковець, прекрасна людина, чуйний батько і чоловік. Це непоправна втрата для всіх, хто встиг пізнати Дмитра Леонідовича та багатогранність його душі, відчув його прагнення цінувати життя щомиті й дарувати оточуючим відвертий і світлий погляд.
Глибоко сумуємо разом із родиною Дмитра Леонідовича, висловлюємо свої щирі співчуття, поділяємо великий біль і горе, молимося разом, щоб Господь прихистив Дмитра у раю...
Із сумом і жалем,колектив МОІППО
 Шановні колеги, сталося велике горе,18 січня 2016 року зупинилося серце нашого колеги і друга Десятова Дмитра Леонідовича. Пішов із життя на його злеті Талановитий педагог, перспективний науковець, прекрасна людина, чуйний батько і чоловік. Це непоправна втрата для всіх, хто встиг пізнати Дмитра Леонідовича та багатогранність його душі, відчув його прагнення цінувати життя щомиті й дарувати оточуючим відвертий і світлий погляд.
Глибоко сумуємо разом із родиною Дмитра Леонідовича, висловлюємо свої щирі співчуття, поділяємо великий біль і горе, молимося разом, щоб Господь прихистив Дмитра у раю...

Василь Шуляр
Шок... Пекучий і ниючий біль від втрати прекрасної Людини, Професіонала, Патріота - Дмитра Леонідовича Десятова. Раптова хвороба ... До Нового року нічого не віщувало надзвичайного. Під час свята, як і завжди, уважний до всіх, життєрадісний, усміхнений, стриманий у всьому, щедрий душею ... Планів мав безліч. На січневу вчену раду готували спільно обгрунтування до докторського дослідження. Обговорювали можливі варіанти модернізації інституту ... Пунктуальний у всьому, виважений і зразок толерантного ставлення та високої культури ... І тепер це все, на жаль, буде в минулому та нашій памяті ... Як любив свою сімю і родину: єдиний у них чоловік-мужчина - був для дружини, доньки, мами і тещі, сестри єдиною і надійною опорою-підтримкою ... Не піддається усвідомленню, що сьогодні Його не стало ... Прикро, боляче ... нестерпно боляче ... Інститут й освіта понесла велику втрату.

Олександр Жосан Пам'ятаю Дмитра Леонідовича, його цікаву доповідь на всеукраїнській конференції з проблем апробації навчальної літератури, що проходила 2009 року в Кіровограді, в нашому інституті. Потім мав можливість не один раз читати і використовувати матеріали цього відомого вченого і практика. Вічна йому пам'ять та Царство Небесне!

  • Фото профиля пользователя Женя Липанов
    Выражаем своё соболезнование семье Дмитрия Леонидовича, это непоправимая утрата для учительского сообщества Николаевской области и Украины. Вечная память!
    14 ч.

  • Фото профиля пользователя Елена Бильченко
    Вічна пам'ять цій світлій людині! Щирі співчуття родині.
    13 ч.

  • Фото профиля пользователя Anna Sizova
    Вечная память Дмитрию Леонидовичу!Искренние соболезнования его родным и близким!Очень-очень жаль!
    12 ч.

  • Фото профиля пользователя Віталій Гладун
    Мої співчуття родині, Велика втрата для працівників освіти та педагогіки
    11 ч.

  • Фото профиля пользователя Віктор Тоболін
    Прикро вражений сумною звісткою. Щиро співчуваю родині Дмитра Леонідовича. Дуже жаль, що такі люди і так рано ідуть від нас
    11 ч.

  • Фото профиля пользователя Любов Важоха
    «Ця трагедія причина біль всім нам. Але звичайно, родини вона торкнулася найбільше. Прийміть мої щирі співчуття ... »
    10 ч.

  • Фото профиля пользователя Ірина Кудря
    Складно повірити у те, що сталося. Співчуття рідним та близьким. Світла та вічна пам"ять Дмитру Леонідовичу
    10 ч.

  • Фото профиля пользователя Тамара Парамонова
    В это невозможно поверить. Очень жаль! Искренне соболезную родным и близким. Вечная память!
    9 ч.

  • Фото профиля пользователя Виталий IxTeac
    Мої співчуття рідним і близьким
    9 ч.

  • Фото профиля пользователя Володимир Тарабан
    Останній раз довелося зустрічатися з Дмитром Леонідовичем на І турі конкурсу "Вчитель року 2016". Як завжди толерантний, ввічливий, об'єктивний - генератор науково-методичних ідей. Ділився ще нереалізованими на перспективу освітніми планами, пропонував брати у них участь. Був прекрасним арбітром і наставником не лише для молодих колег, але й для більш досвідчених.
    Шановні однодумці!
    Рівноцінної заміни Майстру не буде, але давайте, у світлу пам'ять, продовжувати його починання, генерувати, на сторінках спільноти передові навчально-педагогічні ідеї, ділитися власним досвідом, досягненнями, новинами в освітньо-предметному середовищі.
    Світла пам'ять, тобі, шановний, Дмитре Леонідовичу! Твій досвід, наставництво, нереалізовані плани й проекти отримають подальше продовження в повсякденній діяльності твоїх колег!


Немає коментарів:

Дописати коментар