четвер, 11 жовтня 2018 р.

В Очакові відзначили День педагогічного працівника



Напередодні свята 04 жовтня у великій залі Очаківської міської ради відбулися урочистості, приурочені Дню працівників освіти. Команда педагогічного складу міста Очакова є надзвичайно потужною, адже в школах працює 100, а в дошкільних навчальних закладах 46 кваліфікованих педагогів
.

З нагоди свята педагогічних працівників вітали начальник відділу освіти Очаківської міської ради Голян Л.А. та секретар міської рад Кифоренко В.В. Вони висловили щиру вдячність педагогам за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість, терпіння та щоденну подвижницьку працю. Виступаючі бажали освітянам миру, невичерпної енергії, талановитих і вдячних учнів, міцного здоров’я та сімейного благополуччя. 


Цього дня кращих педагогів, за багаторічну сумлінну працю у справі навчання та виховання учнівської молоді, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток освіти міста, було нагороджено Почесними грамотами департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації,  Очаківської міської ради та відділу освіти.
Частина з них, від імені міського голови Бичкова С.М., отримали іменні сертифікати на грошову винагороду. Окремо віншували працюючих вчителів та вихователів, які віддали освітянській ниві 30, 35, 40, 45 та 50 років свого життя.


Представник народного депутата Верховної ради Козира Б.Ю., Дорожкін О.М., привітав працівників відділу освіти Очаківської ради подяками та преміями з нагоди свята.


Запрошені на освітянські урочистості педагоги, які знаходяться на заслуженому відпочинку, були удостоєні премії від депутата Миколаївської обласної ради Гемаєва Х.З. та бурхливих овацій за життя присвячене дітям. 


Також керівництво вітало працівників обслуговуючого персоналу за підготовку матеріально-технічної бази освітніх закладів  до нового 2018-2019 н.р.Усі удостоєні відзнак працівники прикрашали різнокольоровими стрічками символічне "дерево бажань".


Працівники відділу культури , молоді, спорту, туризму та релігії Очаківської міської ради приготували чудовий концерт, за який освітяни дякували бурхливими та тривалими оплесками.

Немає коментарів:

Дописати коментар