понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Вчителі-спортсмени змагалися в Миколаєві



Осіння пора у кожного викликає особливі переживання. Для когось це закінчення літа, для когось — чудові осінні пейзажі із жовто-гарячими тонами листя… Але є категорія людей, для якої осінь завжди асоціюється з активним початком трудової діяльності після тривалої відпустки. Ці люди — педагоги, представники однієї з найголовніших професій у суспільстві. Адже вчитель завжди був осередком і носієм культури, зокрема фізичної.

Сучасному педагогу, щоб йти «в ногу з часом», важливо бути проактивним (не нарікати, а шукати шляхи), орієнтуватися на четверту промислову революцію та покоління «зет», діяти разом із вдало дібраною командою однодумців. Виконуючи завдання, поставлені перед колективами шкіл, наші вчителі забезпечують єдність інтелектуального й духовного розвитку дітей з фізичним. І самі є тому прикладом.



Вже 15 років поспіль в Миколаєві проходить обласна Спартакіада серед працівників закладів освіти в межах реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя - здорова нація». Збірну команду Очакова цьогоріч представляли 16 вчителів та тренерів:
- ДЮСШ: Саскевич В.В., Якименко В.П., Казачишин Д.С., Григорчик Р.І., Мураненко І.В., Таран А.І.;
- ЗОШ № 1: Попач О.М., Онищенко С.А.;
- ЗОШ № 2: Кукін А.А., Макаренко П.В., Лучук Л.І., Боровикова В.А.;
- ЗОШ № 4: Треліс Х.О.;
- ДНЗ № 1 «Дзвіночок»: Нінова Н.І.;
- ЗОСШ-інтернат: Бережевський О.О., Балик Л.А.   


24 команди, 500 учасників Спартакіади, протягом двох днів (25-26 вересня), змагалися з 4 видів спорту: міні-футболу, волейболу,  настільного тенісу та шахів. Наші вчителі увійшли в першу десятку лідерів. А директор Очаківської ДЮСШ Саскевич В.В. був нагороджений грамотою Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України департаменту освіти і науки облдержадміністрації.



Очаківська міська профспілкова організація працівників освіти висловлює подяку міському відділу освіти, керівникам закладів за надану можливість взяти участь у Спартакіаді. І вітає всіх освітян міста з днем працівника освіти! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

До нових стартів!                                                         

Лучук Л.І., голова Очаківської міської профспілкової організації працівників освіти 

Немає коментарів:

Дописати коментар