четвер, 26 жовтня 2017 р.

У навчальних закладах відзначили День Захисника Вітчизни


13 жовтня 2017 року в Очаківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбулися урочистості з нагоди святкування Дня захисника Вітчизни. На свято завітали представники військової частини А–1594, які взяли участь у посвяті учнів 6-7 класів у козачата.  

Три команди показали високі спортивні досягнення, продемонстрували знання з життя і побуту козаків. У проведенні змагань допомагали вихованці театрального гуртка «Лілея» (керівник педагог-організатор Давидова М.О.). По закінченні дійства учні вручили подарунки воїнам АТО.   

Після чого всі гості і учні школи були запрошені на І тур військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Змагання підготував вчитель предмету Захист Вітчизни Череватенко О.Д.. У грі приймали участь команди учнів 8-11 класів.

 Урочистою лінійкою в НВК «Сонечко» учні початкових класів вшановували мужність і героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності, військових традицій Українського народу (керівник Верховляк Т.В.).
У старшій групі «А» під керівництвом Попової Н.І. та Чорної Н.В.  вихованці брали участь у спортивно-музичному святі «Козацькі розваги».


Немає коментарів:

Дописати коментар