четвер, 7 листопада 2019 р.

ГОТУЄМОСЯ ДО ЗНО - 2020


Зовнішнє незалежне оцінювання давно вже стало невід’ємним засобом  об’єктивного визначення рівня знань учнів, здобутих на основі повної загальної середньої освіти. За умовами, участь у зовнішньому оцінюванні може взяти особа, яка має повну загальну середню освіту або здобуде її в поточному навчальному році та зареєструвалася, відповідно до встановлених вимог.

Для того, щоб вдало скласти тестування, необхідно ретельно готуватися не лише старшокласникам та педагогічним працівникам. У цьому процесі   задіяна численна кількість осіб: це автори тестових завдань, друкарі поліграфічних комбінатів, працівники регіональних центрів оцінювання, педагоги, залучені до роботи на пунктах тестування, правоохоронці та громадські спостерігачі. Саме для узгодження роботи між усіма ланками, які забезпечують проведення  зовнішнього незалежного оцінювання в нашому регіоні, Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти (далі ХРЦОЯО) проводить системну організаційно-просвітницьку роботу.

12 листопада цього року на базі Очаківської загальноосвітньої школи №4 працівники ХРЦОЯО проводитимуть комплексний інформаційно-методичний семінар за участі представників органів управління освіти і закладів освіти м. Очакова, Очаківського району, Коблівської, Куцурубської та Чорноморської ОТГ.

Програмою семінару передбачено
14.00-15.00 - робота в секціях:
1 секція: вчителі української мови і літератури, які викладають в 10-11 класах, профільні методисти.
Тема: «Особливості підготовки здобувачів освіти до складання ДПА з української мови і літератури у формі зовнішнього незалежного оцінювання». Керівник секції: Черниш Наталія Юріївна, методист організаційно-технологічного відділу Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти.

2 секція: вчителі математики, які викладають в 10-11 класах, профільні методисти.
Тема: «Особливості підготовки здобувачів освіти до складання ДПА з математики у формі зовнішнього незалежного оцінювання».
Керівник секції: Горбушина Олександра Дмитрівна, методист організаційно- технологічного відділу Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти.

3 секція: вчителі початкових класів, профільні методисти.
Тема: «Стан сформованої математичної і читацької компетентностей четверокласників: результати першого етапу моніторингового дослідження». Керівник секції: Назаренко Людмила Миколаївна, заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти.

4 секція: представники органів управління освітою, керівники закладів освіти, відповідальні особи за формування комплектів реєстраційних документів. Тема: «Особливості підготовки та проведення ЗНО в 2020 році. Пробне ЗНО».
Керівник секції: Кирпенко Максим Юрійович, директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти.

15.00 - 15.40 - зустріч з учнями 10-11 класів, їх батьками.

На комплексний інформаційно-методичний семінар запрошуються керівні та педагогічні кадри, учні 10-11 класів освітніх закладів міста Очакова, їх батьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар